Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Alex MacDonald Kiekko-Poikiin!

11.05.2022

ALEX MACDONALD KIEKKO-POIKIIN

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut todella mielenkiintoisen sopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun todella nopea Kanadalainen hyökkääjä Alex MacDonald saapuu Joensuuhun.

25-vuotias ja 175 cm pitkä MacDonald on pelannut kolme edellistä kautta Kanadan yliopistosarja USportsia Royal Military Collegen riveissä. Usports on kova sarja, joka on pystynyt tuottamaan vuosien aikana useita kovia pelaajia Pohjois-Amerikan eri sarjoihin ja myös Euroopan koviin ammattilaissarjoihin.

MacDonald pelasi USportsissa kolmen kauden aikana yhteensä 70 ottelua tehoin 21+22=43. Parhaan kautensa pisteiden valossa hyökkääjä pelasi kaudella 2019–2020, kun hän teki 24:ssä ottelussa tehopisteet 9+9=18. Eteenpäin urallaan haluava rightin puolen hyökkääjä on pelaajana täydellinen joukkuepelaaja, joka pystyy auttamaan Kiekko-Poikia kaikissa pelitilanteissa. MacDonald pystyy pelaamaan  keskushyökkääjänä sekä laitahyökkääjänä.

Seuran manageri on tyytyväinen uudesta vahvistuksesta.

- Alexilla on valtava potentiaali. Saimme hänestä todella hyvät raportit Kanadasta. Hän oli yksi sarjan nopeimpia luistelijoita, ellei jopa nopein. Lisäksi hänellä on erittäin hyvä rannelaukaus. Hyvä meille ja Mestikselle, että hän valitsi meidät Pohjois-Amerikan sijaan, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

Alex MacDonald saapuu innoissaan Joensuuhun.

- Olen todella innoissani, kun pääsen Joensuuhun. Unelmani on ollut päästä pelamaan ammattilaisena jääkiekkoa Euroopassa ja nyt se toteutuu Suomessa. Kesä harjoitellaan kovaa Kanadassa ja elokuun alussa tulen Joensuuhun. Haluan auttaa joukkuetta voittamaan ensi kaudella mestaruuden, toteaa Alex MacDonald.

Mestis