IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenTerveystaloKoffFabrik

Esa Lehikoinen jatkaa hienoa uraansa Kiekko-Pojissa

Fabrik

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt kovan jatkosopimuksen, kun viime kauden Mestiksen All Stars- puolustaja ja joukkueen kapteenina toiminut Esa Lehikoinen jatkaa uraansa Joensuussa.

35-vuotias kokenut Lehikoinen oli viime kaudella runkosarjassa joukkueensa tehokkain puolustaja. Hän tehoili 28 pelatussa ottelussa tehopisteet 6+12=18. Uransa aikana puolustaja on pelannut Mestiksessä yhteensä 392 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 53+120=173.

Manageri Lipponen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

" Loistava homma, että saatiin Esan kanssa tehtyä jatkosopimus. Hän tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja johtajuutta. Esa pystyy myös olemaan edelleen erittäin tehokas kaukalossa, toteaa manageri Jaakko Lipponen. "

Lehikoinen uhkuu pelihaluja rikkonaisen viime kauden jälkeen ja odottaa innolla tutun paidan pukemista ylleen ensi kaudella.

" Peli- ja treenihaluja löytyy vielä ja on hieno juttu, että päästiin jatkosopimukseen Kiekko-Poikien kanssa. Toivotaan, että ensi kausi olisi ehjä kahden rikkonaisen kauden jälkeen ja saataisiin kausi pelattua kokonaan, päättää Esa Lehikoinen."

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22:

 

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Esa Lehikoinen

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Miika Heiskari

Hyökkääjät

Aaron Miller

Jussi Tammela

Aatu Luusuaniemi

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen

Jonne Brygger

Jani Taskula

Julius Korjus

Miska Hattunen