Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Esa Lehikoinen jatkaa hienoa uraansa Kiekko-Pojissa

12.07.2021

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt kovan jatkosopimuksen, kun viime kauden Mestiksen All Stars- puolustaja ja joukkueen kapteenina toiminut Esa Lehikoinen jatkaa uraansa Joensuussa.

35-vuotias kokenut Lehikoinen oli viime kaudella runkosarjassa joukkueensa tehokkain puolustaja. Hän tehoili 28 pelatussa ottelussa tehopisteet 6+12=18. Uransa aikana puolustaja on pelannut Mestiksessä yhteensä 392 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 53+120=173.

Manageri Lipponen on tyytyväinen jatkosopimukseen.

" Loistava homma, että saatiin Esan kanssa tehtyä jatkosopimus. Hän tuo joukkueeseen paljon kokemusta ja johtajuutta. Esa pystyy myös olemaan edelleen erittäin tehokas kaukalossa, toteaa manageri Jaakko Lipponen. "

Lehikoinen uhkuu pelihaluja rikkonaisen viime kauden jälkeen ja odottaa innolla tutun paidan pukemista ylleen ensi kaudella.

" Peli- ja treenihaluja löytyy vielä ja on hieno juttu, että päästiin jatkosopimukseen Kiekko-Poikien kanssa. Toivotaan, että ensi kausi olisi ehjä kahden rikkonaisen kauden jälkeen ja saataisiin kausi pelattua kokonaan, päättää Esa Lehikoinen."

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen
Leevi Nikkinen

Puolustajat

Esa Lehikoinen
Santeri Koponen
Ville Räsänen
Oskari Seppälä
Miika Heiskari

Hyökkääjät

Aaron Miller
Jussi Tammela
Aatu Luusuaniemi
Joel Kerkkänen
Olli Sorsa
Teemu Siironen
Ville Sivonen
Niko Kuiri
Eemeli Jeskanen
Jonne Brygger
Jani Taskula
Julius Korjus
Miska Hattunen

Mestis