Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Huippuvahvistus Tsekistä Kiekko-Poikiin!

07.07.2022

Huippuvahvistus Tsekistä Kiekko-Poikiin!

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut erittäin kovan luokan pelaajasopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun tsekkivahvistus Denis Kusy saapuu Joensuuhun.

24-vuotias rightin puolen taitava hyökkääjä on pelannut Tsekin Extra Liigassa yhteensä 113 ottelua tehoin 10+25=35. Parhaan kautensa Kusy on pelannut kaudella 2019-2020 HC Dynamo Pardubicen joukkueessa, kun hän teki 41 Extra Liigan ottelussa 5+13=18 tehopistettä. Kusylla löytyy kokemusta myös Tsekin kakkostasolta, jossa hän on kiekkoillut yhteensä 68 ottelua tehoin 20+24=44.

Kusy odottaa jo innolla Joensuuhun tulemista.

- Olen erittäin iloinen tästä mahdollisuudesta. Uskon, että sopeudun todella hyvin joukkueeseen. Olen kuullut paljon hyvää Kiekko-Pojista. En malta odottaa, että pääsen tositoimiin kaukalossa, kertoo Denis Kusy.

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kari Martikainen kommentoivat tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti.

-  Näen tässä sopimuksessa paljon samaa, kuin vuosi sitten Werbikin kanssa. Hän haluaa tulla isoon rooliin meille ja tekemään tulosta. Saimme hänestä erittäin hyvät suositukset ja taustatiedot. Lisäksi hänellä on jo hyvin kokemusta kovista peleistä Tsekin liigasta, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

- Kusy on todella kova vahvistus. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä ja laitahyökkääjänä. Hän on nopea ja taitava hyökkääjä joka tulee tekemään tulosta tulevalla kaudella, päättää päävalmentaja Martikainen.

Mestis