Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Joensuun Kiekko-Poikien hallitukseen muutoksia

08.03.2022

Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n hallitukseen on ylimääräisessä yhtiökokouksessa valittu neljä uutta jäsentä. Hallitukseen tarvittiin uutta osaamista halliremontin läpiviemiseksi ja sinne tulevien uusien palvelujen toteuttamiseksi. Uudet omistajat haluavat myös olla enemmän mukana Kiekko-Poikien liiketoiminnan kehittämisessä ja rakentaa uutta liiketoimintaa yhteisön ympärille. 

Uusina niminä hallitukseen liittyvät Kiekko-Poikien toiminnassa omistajan roolissa mukana olevat Vesa Pelkonen, Mika Vähäniitty, Janne Rahunen ja Jari Tunttunen. Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Paavo Linna, Anssi Kekäläinen ja Jarkko Tarnanen. 

Mika Vähäniitty on joensuulaisille tuttu ravintola Jet Setin pitkäaikaisena yrittäjänä. Vesa Pelkonen puolestaan omaa pitkäaikaisen kokemuksen yrittäjänä mm. Sandler Trainingin, Futran ja Kalustekoplan taustalla. Yrittäjä ja toimitusjohtaja Janne Rahunen tuo uutena omistajana hallitukseen kokemuksensa kasvu- ja kehittämistyöstä Kata Safetystä. Jari Tunttunen puolestaan on toiminut vuosia Honkarakenteen myyntiorganisaatiossa vientijohtajana. 

Hallituksessa eivät jatka Arttu Käyhkö ja Jaakko Lipponen. Kiekko-Pojat kiittää molempia yhtiön eteen tehdystä työstä hallituksessa. 

 

Mestis