Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n tilikausi oli taloudellinen menestys!

Dataline

Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n tilikausi oli taloudellinen menestys!

Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n viime kauden tilikausi on päättynyt hyvään taloudelliseen tulokseen. Liiketoiminnan tuotot tilikaudella 1.5.2021 – 30.4.2022 olivat 1 037 056€, kun edellisenä vuonna liiketoiminnan tuotot olivat yhteensä 779 579€. Päättyneen tilikauden tulos oli tilikaudella 98 746 euroa voitollinen, kun vuotta aiemmin tulos oli seitsemän (7) tuhatta euroa voitollinen.

Mainitsemisen arvoista on yritysasiakasmyynnin kasvu edellisestä vuodesta ja kumppaniverkoston huima laajentuminen. Valtion myöntämät korona tuet kompensoivat kohtuullisesti tulonmenetyksiä ottelutapahtumien tuotoissa.

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja kesäkuussa toimitusjohtajana aloittanut Mika Kupiainen kommentoivat mennyttä tilikautta seuraavanlaisesti.

- Laadukasta työtä on koko Kiekko-Poikien taustaporukka tehnyt. Kiitos siitä kaikille omistajille, hallitukselle ja työntekijöille. Toinen peräkkäinen vuosi, kun tehdään positiivinen taloudellinen tulos ja nyt todella hyvä sellainen, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen.

- Nyt on hyvät pohjat seuralla ja taloudellisesti saatu joensuulainen jääkiekkoilu vakaalle pohjalle. Koko tausta organisaatio on tehnyt hyvää työtä joensuulaisen jääkiekkoilun eteen. Tästä on hyvä jatkaa seuran kehittämistä tulevalla kaudella, päättää toimitusjohtaja Mika Kupiainen.