Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kari Martikainen jatkaa Kiekko-Pojissa kaudella 2022–2023, toimitusjohtaja vaihtuu kauden jälkeen

29.03.2022

Joensuun Kiekko-Pojat on käyttänyt vastuuvalmentaja Kari Martikaisen sopimuksessa olleen option kaudelle 2022–2023. Kari on Joensuussa osoittanut olevansa huippuvalmentaja, jonka varaan tulevan kauden menestystä on hyvä rakentaa. Joukkueen peliesitykset on kauden aikana olleet nousujohteisia ja koko joensuulainen edustusjääkiekko on noussut hänen aikanaan uudelle tasolle. Nuoret pelaajat ovat yksilötasolla ottaneet isoja askeleita eteenpäin Karin johtaman valmennustiimin alaisuudessa ja heistä on saatu kehitettyä kantavia voimia joukkueeseen. Martikaisen komennossa Kiekko-Pojat on pelannut vahvan kauden ja sijoittui runkosarjassa upeasti kolmanneksi ja jatkaa kauttaan pudotuspelien puolivälierissä RoKia vastaan ensi lauantaina 2.4. Martikainen on lyhyessä ajassa kirjoittanut nimensä myös seurahistoriaan kun hänen johdollaan joukkue ylsi seuran historian uuteen runkosarjan piste-ennätykseen 98 pistettä. 

Martikainen saapui Joensuuhun Liigassa pelaavasta SaiPa:sta, jossa hän toimi joukkueen apuvalmentajana. Ennen tätä hän on valmentanut myös mm. Kiekko-Vantaan, Jokereiden, SaiPan sekä sveitsiläisen Gotteronin juniorijoukkueita. Aikuisten puolella Martikaisen meriitteihin on kuulunut myös sveitsiläisen HC Fribourg-Gotteronin apuvalmentajan rooli.

" Hienoa jatkaa Joensuussa. Tykkään kaupungista ja eteenpäin menevässä ammattimaisessa organisaatiossa on ollut todella hyvä tehdä hommia. Toivon vielä, että saadaan kaikki joensuulaiset kiekkofanit halliin kannustamaan meitä "

” Karin jatkosopimus on meille loistava asia. Kari on tehnyt loistavaa työtä meillä muun valmennustiimin kanssa tällä kaudella kertoo Manageri Jaakko Lipponen "

Joensuun Kiekko-Poikien toimitusjohtaja vaihtuu ensi kaudelle

Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu meneillään olevan kauden jälkeen. Kalle Kerman hoitaa tehtävää 31.5.2022 saakka, jolloin vetovastuu siirtyy Kiekko-Poikien uudelle toimitusjohtajalle. Uuden toimitusjohtajan etsiminen on aloitettu ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

” Kalle Kerman on pala kerrallaan rakentanut toimintaa, joka on saatu taloudellisesti kestävälle ja kannattavalle tasolle. Kalle on myös luonut urheilupuolelle strategiaa ja ollut tukemassa koko joensuulaisen jääkiekkoyhteisön rakentamista. Kallen osaaminen, analyyttinen johtamistapa ja verkostot entisenä kansainvälisen tason huippupelaajana on tuonut uutta ajattelua ja osaamista joensuulaiseen kiekkoyhteisöön kertoo hallituksen puheenjohtaja Paavo Linna ”     

" Kahden vuoden projekti tulee maaliin kauden jälkeen, toteaa Kerman. Tavoite on alusta saakka ollut luoda ammattimainen urheiluorganisaatio, joka pyrkii kehittämään toimintaa jatkuvasti. Olemme onnistuneet luomaan toimintamalleja ja rakenteita tuleville vuosille ja samalla onnistuneet taloudellisen tilanteen vakauttamisessa. Urheilulliset tulokset osoittavat, että olemme tehneet myös siellä oikeita asioita ja olemme oikealla tiellä. Perusta on nyt hyvässä kunnossa ja on aika siirtää viestikapula seuraaville vetäjille. Tulevaisuudessa Kiekko-Pojilla on edellytykset olla suomalaisen jääkiekon huippuorganisaatioita. Kiekko-Poikia kohtaan on alusta lähtien osoitettu suurta kiinnostusta ja mukana matkalla toimintaa kehittämässä on ollut suuri määrä ihmisiä, jotka ovat olleet mukana ns. rakkaudesta lajiin ja joensuulaiseen jääkiekkoon. Suuret kiitokset kaikille heille jo tässä vaiheessa! Työ on kuitenkin vielä kesken tämän kauden osalta. Rikkonaisesta kaudesta huolimatta joukkue on pelannut itsensä loistaviin asemiin kevään ratkaisupelejä ajatellen. Nyt on aika lähteä kannustamaan hallille ja antamaan joukkueelle se ekstralataus, jonka he tarvtsevat pudotuspeleissä. Nähdään hallilla lauantaina, päättää Kerman "

Edessä mielenkiintoisia aikoja

Kiekko-Pojilla on edessään edessä mielenkiintoisia aikoja. Vuoden päästä alkava halliremontti luo uudenlaiset puitteet joensuulaiseen jääkiekkoon. Merkittävä olosuhteiden parantuminen antaa uusia mahdollisuuksia, urheilijoille, yhteistyökumppaneille ja yleisölle. Seuraavina askelina Kiekko-Pojilla on määrätietoinen yhteistyökumppaniverkoston kasvattaminen, yleisötapahtumien kehittäminen, palveluiden parantaminen ja seuraavan urheilullisen askeleen ottaminen.

Mestis