Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Koskinen ja Hattunen Kiekko-Poikiin

04.06.2021

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kaksi uutta pelaajasopimusta, kun hyökkääjät Niki Koskinen ja Miska Hattunen ovat tehneet sopimukset tulevaksi kaudeksi.

Kiekko-Poikien hyökkäykseen saadaan mielenkiintoinen vahvistus, kun 23-vuotias Niki Koskinen saapuu Joensuuhun Iisalmen IPK:sta. Koskinen tunnetaan erittäin monipuolisena pelaajana, joka pystyy myös tekemään pisteitä. Viime kaudella hyökkääjä teki IPK:n paidassa runkosarjan 30 ottelussa tehot 10+12=22 ja playoffien 6 ottelussa tehopisteet 2+3=5. Liigassa Koskinen on pelannut seitsemän ottelua Kouvolan KooKoon paidassa kaudella 2017-2018. Koskisen sopimus sisältää ulkomaansiirtopykälän juhannukseen asti.

Toinen uusi hyökkääjä Kiekko-Poikiin on viime kaudella Kalpan U-20 joukkueen kapteenina toiminut Miska Hattunen. 21-vuotias hyökkääjä tunnetaan hyvänä joukkuepelaajana, joka tekee kovasti töitä oman joukkueensa eteen. Päättyneellä kaudella Hattunen teki Kalpan U-20 joukkueessa 40 ottelussa tehopisteet 7+15=22.

Manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kari Martikainen kommentoivat tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

" Molemmat ovat erittäin luotettavia ja monipuolisia pelaajia meidän joukkueeseen. Heitä voidaan käyttää monipuolisuuden vuoksi monessa eri roolissa, toteaa Kari Martikainen."

 

" Koskisen Niki on näyttänyt viime kausina, että on Mestiksen kärkihyökkääjiä. Hattunen on nuori urallaan eteenpäin haluava pelaaja, joka antaa kaikkensa joka ilta oman joukkueensa eteen. Nyt meillä on kasassa hyvä runko, viimeiset vahvistukset joukkueeseen katsotaan erittäin huolella kesän aikana, päättää manageri Lipponen."

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-2022:

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Miika Heiskari

Hyökkääjät

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen

Jonne Brygger

Jani Taskula

Julius Korjus

Niki Koskinen

Miska Hattunen

Mestis