Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschTerveystaloKoffAutotalo HartikainenHonkarakenneMercedes-BenzNoPain
Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Lipponen ja Aaltonen Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n suurimmiksi omistajiksi

Dataline

Joensuun Kiekko-Poikien taustayhtiön Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n omistajaportaassa on tapahtunut muutoksia. Juha Kupiainen, Harri Karttunen, Kari Joki-Hollanti ja Miaki Invest Oy ovat myyneet omistuksensa kahdeksan henkilön ryhmälle, jossa mukana on sekä vanhoja omistajia että neljä uutta nimeä.

Nykyisistä omistajista omistusosuuttaan kasvattivat seuran manageri Jaakko Lipponen, joensuulaislähtöinen KHL-kiekkoilija Miro Aaltonen sekä yrittäjät Simo Tukiainen ja Hannu Sorsa. Myös uudet omistajat ovat joensuulaiselle kiekkokansalla tuttuja nimiä: Jet Set Barin entisenä yrittäjänä parhaiten tunnettu Mika Vähäniitty, seuran entinen pelaaja Mika Kupiainen ja yrittäjät Vesa Pelkonen ja Janne Rahunen. Entisellä omistusosuudella omistajina jatkavat Joona Laakkonen, Tomi Karhunen, Anssi Kekäläinen, Tapio Ahtonen ja Jari Tunttunen.

Kaupan myötä Lipponen ja Aaltonen nousevat Joensuun Kiekko-Pojat Oy:n suurimmiksi omistajiksi.

”Haluan kiittää Juhaa ja Harria, jotka olivat omalla panoksellaan mahdollistamassa Kiekko-Poikien uutta tulemista ja toivat ammattimaista otetta osakeyhtiön liiketoimintaan. Tästä on meidän hyvä jatkaa työntekoa joensuulaisen kiekkoilun eteen”, Jaakko Lipponen sanoo. 

Entiset pääomistajat, Juha Kupiainen ja Harri Karttunen, kertovat jäävänsä pois hyvillä mielin, kun uusia vastuunkantajia löytyi.

”Hienoa, että joensuulaiseen kiekkoiluun löytyy omistajatahoja, joilla on mahdollisuus olla tiiviisti mukana seuran arjessa ja tuoda oma osaamisensa toiminnan kehittämiseksi. Tässä kohtaa oli helppo ratkaisu siirtyä katsomon puolelle. Onnea ja menestystä uudelle organisaatiolle!”, Juha Kupiainen toivottaa.  

Osakekaupoilla ei ole merkitystä seuran toimintaan. Kaukalon puolella Kiekko-Pojat pelaa kelpo kautta, ja joukkue on Mestiksessä 28 ottelun jälkeen viidentenä. 

Lisätietoja:

Jaakko Lipponen 044 321 1073