Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Paavo Linna JoKP:n hallituksen puheenjohtajaksi

22.10.2021

Yrittäjä Paavo Linna on valittu Mestis-seura Joensuun Kiekko-Poikien taustayhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla seura tiedotti, että taustayhtiön nimi on muutettu Mehtimäki Oy:stä suurelle yleisölle tutumpaan muotoon Joensuun Kiekko-Pojat Oy:ksi.

Outokummussa sijaitsevan metallialan yritysten Premetec Oy:n ja Premetec Production Oy:n yrittäjänä ja toimitusjohtajana toimiva Linna on monille joensuulaisille tuntematon nimi, sillä hän on asunut Joensuun seudulla vasta muutaman vuoden. Linnan tausta on Keski-Suomessa, josta hänet toi Pohjois-Karjalaan yrityskauppa.

  • Seura halusi puheenjohtajan, joka toisi ulkopuolista näkemystä ja jolla olisi kokemusta myös muiden organisaatioiden toiminnasta, ja ilmeisesti sovin tähän kuvaukseen hyvin. Muutaman viikon mietittyäni innostuin asiasta, ja kun myös työyhteisö - ja etenkin vaimo - näyttivät vihreää valoa, päätin ottaa haasteen vastaan, Linna kertoo.   

Linnalla ei ole jääkiekkotaustaa pelaajana, mutta harrastuspohjalta maila pysyy hyvin kädessä. Yrityksensä kautta Linna on ollut yhteistyökumppanina useissa urheiluseuroissa, joten hän tuntee kiekkobusineksen hyvin kumppanin näkökulmasta. Tärkeintä valinnassa oli kuitenkin Linnan talousosaaminen.

  • Seuran talous ja seurantamekanismit on toimitusjohtaja Kalle Kermanin ja edellisen hallituksen toimesta saatu hyvälle mallille, ja minä pääsen heti keskittymään tulevaisuuden rakentamiseen. Se on erittäin positiivinen asia, ja suoraan sanoen aika harvinaista Mestis-seuralle, Linna toteaa.

Linna korvaa puheenjohtajan tehtävässä Juha Kupiaisen, joka on kuitenkin vielä tiiviisti mukana siirtymävaiheessa. Väliaikaisena hallituksen puheenjohtajana toiminut manageri Jaakko Lipponen jatkaa hallituksessa rivijäsenenä yhdessä Jarkko Tarnasen, Anssi Kekäläisen ja Arttu Käyhkön kanssa.
 

Lisätietoja: 

Paavo Linna 044 980 6167
Jaakko Lipponen 044 321 1073
Kalle Kerman 040 029 9209

Mestis