Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Tammela jatkaa - Luusuaniemi uutena Kiekko-Poikiin

21.06.2021

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut kaksi tärkeää pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi, kun hyökkääjät Jussi Tammela ja Aatu Luusuaniemi pukevat Kiekko-Poikien paidan päälle tulevana kautena.

21-vuotias Tammela oli päättyneellä kaudella Kiekko-Poikien paras maalintekijä. Tammela pelasi viime kaudella Kiekko-Pojissa yhteensä 36 ottelua tehoin 17+10=27. Alkava kausi on maaliahneelle hyökkääjälle kolmas peräkkäinen Joensuussa.

Uutena miehenä Kiekko-Poikiin saapuu viimeiset kaksi kautta ulkomailla pelannut taitava rightin puolen hyökkääjä Aatu Luusuaniemi. 22-vuotias Luusuaniemi pelasi viime kaudella Erste Liigaa Fehervari Titanoksin riveissä. Hyökkääjä teki 33 ottelussa tehopisteet 10+13=23. Toissa kaudella hyökkääjä pelasi Itävallan suurseura Red Bull Salzburgin organisaatiossa RB Hockey Juniorsin joukkueessa. Alps Hockey Leaguessa Luusuaniemi teki 39 ottelussa tehot 20+20=40.

 

Seuran päävalmentaja Kari Martikainen ja manageri Jaakko Lipponen kommentoivat tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

 

" Tammelan jatkosopimus on erittäin tärkeä meille. Jussi oli jo viime kaudella meidän paras maalintekijä ja hän on varmasti vieläkin tehokkaampi tulevalla kaudella. Luusuaniemi tuo vuorostaan hyökkäyspäähän paljon taitoa ja lisää ratkaisuvoimaa, toteaa seuran manageri Jaakko Lipponen. "

 

" Molemmat omaavat suuren potentiaalin tuloksen tekemiseen ja uskon, että molemmat ottavat tulevalla kaudella vielä askeleen pelaajana eteenpäin, päättää päävalmentaja Martikainen. "

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22:

 

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Santeri Koponen

Ville Räsänen

Oskari Seppälä

Miika Heiskari

Hyökkääjät

Aaron Miller

Jussi Tammela

Aatu Luusuaniemi

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen

Niko Kuiri

Eemeli Jeskanen

Jonne Brygger

Jani Taskula

Julius Korjus

Miska Hattunen

Mestis