Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Tarnanen, Käyhkö ja Lipponen uusina niminä hallitukseen

23.09.2021

Mestis-seura Joensuun Kiekko-Poikien taustayhtiön Mehtimäki Oy:n hallitukseen valittiin yhtiökokouksessa kolme uutta jäsentä: Jarkko Tarnanen, Arttu Käyhkö ja Jaakko Lipponen. 

Tarnanen toimii siviilissä Konevuokraamo Vatupassi Oy:n operatiivisena johtajana, ja urheiluseuratoiminnasta hänelle on ehtinyt kertyä 15 vuoden kokemus Lehmon Pallon taustalla. Ex-jokipoika Arttu Käyhkö on monille lajia seuraaville tuttu nimi kiekkovuosiltaan, ja leipätyönään Käyhkö toimii yrittäjänä markkinointitoimisto Rookie Communications Oy:ssä. 

Myös hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Uusi nimi on tiedossa ja se julkistetaan heti, kun yhtiökokous on valinnan vahvistanut. Väliaikaisesti puheenjohtajan nuijaa heiluttaa JoKP:n manageri Jaakko Lipponen, joka siirtyy tämän jälkeen hallituksen rivijäseneksi. Entisestä hallituksesta mukana jatkavat Samu Pitkänen ja Anssi Kekäläinen.  

Kokoonpanomuutoksiin ei liity dramatiikkaa. Toiminta on saatu omistajanvaihdoksen jälkeen hyvin vauhtiin, ja hallituksen kokoonpanoon haluttiin nyt jäseniä myös omistajaportaan ulkopuolelta. Hallituksen puheenjohtajan paikalta pois jäävän Juha Kupiainen päätöksen vaikutti vahvasti se, että hänet valittiin keväällä koko Citymarket-ketjun johtokunnan puheenjohtajaksi ja siinä sivussa hän toimii K-Kauppiasliiton hallituksen jäsenänenä sekä K-Ruokakauppiasyhdistyksen hallituksen varapuheenjohtajana.   

"Ensimmäisen vuoden aikana saatiin luotua toimintamallit jatkoa varten, ja nyt on hyvä hetki kapulanvaihtoon. Latu on tampattu, ja muiden on hyvä jatkaa hiihtämistä", Kupiainen maalailee. 

Mehtimäki Oy:n viimeisin tilikausi oli koronasta huolimatta voitollinen, ja seuran taloudellinen tilanne on vakaa. Toimitusjohtajana jatkaa Kalle Kerman.  

Lisätietoja:
Jaakko Lipponen 044 321 1073

Mestis