Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Tehopelaaja Koponen jatkaa - Villanen uutena hyökkäykseen!

11.06.2022

Tehopelaaja Koponen jatkaa - Villanen uutena hyökkäykseen!

Joensuun Kiekko-Pojat on tehnyt kaksi tärkeää pelaajasopimusta tulevaksi kaudeksi, kun Santeri Koponen ja Petteri Villanen nähdään tulevana kautena Kiekko-Pojissa.

24-vuotias Koponen oli päättyneellä kaudella sarjan parhaita puolustajia. Josta runkosarjan päätteeksi Koponen palkittiin Mestiksen Jari Hirsimäki tehopelaaja-palkinnolla. Joensuulainen Koponen pelasi päättyneellä kaudella 45 ottelua tehoin 10+17=27 ja +/- tilasto oli huikeat +30.

Kiekko-Poikien hyökkäykseen on saatu mielenkiintoinen uusi vahvistus, kun Petteri Villanen saapuu Joensuuhun Espoosta. 23-vuotias Villanen teki Kiekko-Espoossa viime kaudella 49 ottelussa tehot 9+14=23, sekä pudotuspeleissä hän oli joukkueensa tehokkaimpia pelaajia tehden 15 ottelussa 6+4=10 tehopistettä. Tähän asti parhaan kautensa Mestiksessä hyökkääjä on pelannut kaudella 2019-2020 Kiekko-Vantaan paidassa, kun hän viimeisteli yhteensä 37 tehopistettä.

Seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoreita sopimuksia ja joukkueen sopimustilannetta seuraavanlaisesti.

- Molemmat pelaajat ovat meillä isossa roolissa tulevalla kaudella. Koposen kaltaisen monipuolisen ja erittäin varman puolustajan haluaa kuka vain omaan joukkueensa. Lisäksi Santeri tuo joukkueeseen ison määrän johtajuutta lisää. Villanen on vuorostaan nopea ja taitava hyökkääjä, joka on osoittanut jo pystyvän tekemään tulosta Mestiksessä. Villanen pisti silmään viime kaudella ja varsinkin kevään playoffeissa hän oli todella hyvä, kertoo seuran manageri Jaakko Lipponen.

- Joukkueen sopimustilanne näyttää hyvälle tällä hetkellä ja katsotaan rauhassa ketä kovia vahvistuksia kesän mittaan vielä ui verkkoon, päättää Lipponen.

Mestis