Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Tietoa kausikorttilaisille

08.01.2022

Kausi 2021–2022 on kääntynyt toiselle puoliskolle ja koko ajan peliään parantanut Kiekko-Poikien joukkue on päässyt hienoon vireeseen. Samanaikaisesti Pohjois-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella koronatilanne on mennyt huonompaan suuntaan, joka on johtanut siihen, että yleisötilaisuuksiin on jouduttu kohdistamaan rajoituksia. 

20.1.2022 saakka voimassa olevan Itä-Suomen aluehallintoviraston asettamien yleisötilaisuuksia koskevien rajoitusten mukaisesti Kiekko-Poikien kotiotteluita joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille seuraavasti: 
 

30.12 JoKP-IPK 

4.1 JoKP-RoKi 

15.1 JoKP-K-Espoo 

16.1 JoKP-SaPKo 

 

Toivomme todella, että rajoitustoimet purevat ja kotipelejä päästään pelaamaan tämän jälkeen PKS-Areenalla normaalisti kevätkauden osalta. 


Hyvityksen hakeminen kausikorttiin 

Kiekko-Pojat on hankalassa tilanteessa, sillä joukkue kaipaa teidän kausikorttilaisten tukea kaukalossa ja samalla ilman yleisöä pelattavat ottelut tekevät ison loven ottelukohtaisiin myyntituottoihimme. Toivomme, että seisotte takanamme vaikeista ajoista huolimatta ja palaatte katsomoihin, kun se on rajoitusten puolesta mahdollista. Palveluntarjoajan roolissa vastuumme on tässä tilanteessa mahdollistaa kausikortin ostaneille hyvityksen saaminen peleistä, joita ei ole mahdollista päästä katsomaan paikan päälle.  

Mikäli haluat hakea hyvitystä neljästä kotiottelusta kauden 2022–2023 kausikorttiin, pyydämme täyttämään hyvityslomakkeen nettisivuillamme.

Lomakkeelle pääset suoraan TÄSTÄ.  

Jos puolestaan et halua hakea hyvitystä vaan haluat tällä tavalla tukea Kiekko-Poikia sinun ei tarvitse tehdä mitään. Tässä tapauksessa voit halutessasi noutaa Kiekko-Poikien toimistolta (aukioloajat: ti-to 12–16) kahvi- ja makkaralipun, jotka voit käyttää myöhemmin kevätkauden aikana. 

Haethan hyvitystä viimeistään 13.1.2022 mennessä. Tämän jälkeen hyvityksen hakeminen ei ole enää mahdollista.
 

Lisätiedot:  

[email protected] 

Mestis