Intersport Erä-UrheiluJoensuun kaupunkiPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenTerveystaloKoffFabrik

Brygger jatkaa - Korjus, Taskula ja Heiskari uusina niminä Kiekko-Poikiin

Fabrik

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut lisää uusia pelaajasopimuksia ja yhden jatkosopimuksen tulevan kauden joukkueeseen.

Kiekko-Poikien hyökkäyksessä nähdään viime kausilta tuttu nimi, kun Jonne Brygger on tehnyt seuran kanssa jatkosopimuksen. 21-vuotias Brygger tunnetaan vahvasta luistelustaan ja kovasta työnteosta kaukalossa. Hyökkääjä pelasi Kiekko-Pojissa viime kaudella yhteensä 37 ottelua tehoin 3+4=7. Bryggerilla alkaa kolmas kausi Kiekko-Poikien paidassa.

Kiekko-Poikien puolustukseen on saatu mielenkiintoinen sopimus, kun Miika Heiskari tulee ensi kaudeksi Joensuuhun. 21-vuotias taitava ja kiekollinen puolustaja on pelannut viimeiset kaksi kautta Kiekko-Vantaalla Mestistä ja Jokereiden U-20 joukkueessa nuorten SM-sarjaa. Päättyneellä kaudella puolustaja teki Mestiksessä 24 ottelussa tehopisteet 3+4=7. Kaudella 2018-2019 Heiskari teki Espoon Bluesin U-20 joukkueessa 63 otteluun puolustajalle erittäin kovat tehopisteet 10+27=37, ollen joukkueensa tehokkain puolustaja.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyy nuoret hyökkääjät Jani Taskula ja Julius Korjus. Viime kaudella Saipan U-20 joukkueessa pelannut 20-vuotias taitava Taskula iski 22 ottelussa tehopisteet 7+11=18. Niin ikään 20-vuotias vikkelästi luisteleva Julius Korjus saapuu Joensuuhun HPK:n U-20 joukkueesta. Viime kaudella Korjus pelasi 29 ottelua ja teki niissä tehopisteet 8+15=23.

Manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

- Hienoa, että saatiin Brygger jatkamaan Kiekko-Pojissa. Hän on todella arvokas ja kovasti töitä tekevä joukkuepelaaja meille. Taskulasta ja Korjuksesta ollaan saatu todella hyvää palautetta U-20 sarjasta ja molemmat ovat olleet omien joukkueidensa parhaita pelaajia. Uskon, että molemmat pystyvät ottamaan hyvän roolin meidän ensi kauden kokoonpanosta, sanoo manageri Lipponen.

- Heiskarin Miika on erittäin mielenkiintoinen palanen meidän puolustukseen. Hänellä on kaikki edellytykset nousta Mestiksen kärkipakeiksi tulevalla kaudella muutaman vaikean kauden jälkeen, joita loukkaantumiset ovat sotkeneet, päättää Lipponen.

Kiekko-Pojat jatkaa sopimuksien julkaisuja ensi viikolla!

Kiekko-Pojat kaudella 2021-22:

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen
Leevi Nikkinen

Puolustajat

Santeri Koponen
Ville Räsänen
Oskari Seppälä
Miika Heiskari

Hyökkääjät

Joel Kerkkänen
Olli Sorsa
Teemu Siironen
Ville Sivonen
Niko Kuiri
Eemeli Jeskanen
Jonne Brygger
Jani Taskula
Julius Korjus