IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Ensimmäiset sopimukset julki - useita tuttuja jatkajia sekä uusi nimi!

Koff

Ensi kauden runko alkaa muodostumaan, kun Kiekko-Pojat on solminut jatkosopimuksia useiden viime kauden pelaajien kanssa. Lisäksi Kiekko-Poikiin saadaan uusi joensuulaisille aiemmin tuntematon nimi.

Kiekko-Poikien maalivahtiosastosta nähdään tutut nimet, kun Leevi Nikkinen ja Kasper Lehikoinen ovat tehneet seuran kanssa jatkosopimukset.  Leevi Nikkinen oli kuluneella kaudella joukkueen luottovahti ja pelasi kaudella joukkueelle monta tärkeää voittoa. Tappara-kasvatti torjui 18 runkosarjaottelussa torjuntaprosentilla 90,20%, sekä kuudessa pudotuspeliottelussa torjuntaprosentilla 89%. Kasper Lehikoinen sen sijaan torjui Jokipoikien U20-joukkueessa 23 ottelua torjuntaprosentilla 92,80%.

Puolustukseen jatkosopimuksen on tehnyt viime kaudeksi Joensuuhun saapunut Santeri Koponen. Joensuulainen Koponen oli vahva palanen joukkueen puolustuksessa. 23-vuotias pakki pelasi 37 ottelua tehoin 1+16=17.

Kiekko-Poikien hyökkäykseen on saatu todella tärkeä jatkosopimus kun, Teemu Siironen jatkaa Joensuussa. Siironen teki Kiekko-Pojissa viime kaudella 37 ottelussa tehot 6+20=26, sekä pudotuspeleissä hän oli joukkueen paras pistemies. Lisäksi jatkosopimukseen nimen paperiin on laittanut seuran omat kasvatit Olli Sorsa ja Ville Sivonen.

Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy Heinolan Peliittojen paras maalintekijä Joel Kerkkänen. 21-vuotias Kerkkänen pelasi viime kaudella Peliitoissa 26 ottelua tehoin 11+7=18.

 

Seuran manageri Jaakko Lipponen kommentoi tuoreita sopimuksia seuraavanlaisesti.

" Todella hyvin mielin tässä ollaan kaikista sopimuksista. Nikkisen Leevi näytti jo viime kaudella, että pystyy olemaan sarjan parhaita maalivahteja. Nyt meillä on todella hyvä maalivahtikaksikko kasassa, kun omakasvatti Kasper Lehikoinen teki myös jatkosopimuksen ja hänkin pääsee tulevalla kaudella tolppien väliin näyttämään taitonsa, toteaa manageri Jaakko Lipponen. "

 

" Koposen ja Siirosen jatkosopimukset on meille erittäin tärkeitä. Molemmat pelaajat ovat meillä suuressa roolissa tulevalla kaudella, niin kuin olivat jo viime kaudella. Siironen tulee olemaan  varmasti Mestiksen parhaita hyökkääjiä. Uskon myös vahvasti, että Sorsa ja Sivonen ottavat seuraavan kehitysaskeleen eteenpäin pelaajana. Peliitoista tuleva Joel Kerkkänen on erittäin kokonaisvaltainen ja taitava vahvistus meidän hyökkäykseen. Kerkkänen pisti silmään jo viime kaudella meitä vastaan pelatuissa otteluissa taidoillaan, päättää Lipponen. "

 

Kiekko-Pojat jatkaa sopimuksien julkaisua ensi viikolla!

 

Kiekko-Pojat kaudella 2021-2022:

Maalivahdit

Kasper Lehikoinen

Leevi Nikkinen

Puolustajat

Santeri Koponen

Hyökkääjät

Joel Kerkkänen

Olli Sorsa

Teemu Siironen

Ville Sivonen