IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Kari Martikaisesta Kiekko-Poikien ensi kauden päävalmentaja!

Koff

Entinen huippupuolustaja Kari Martikainen siirtyy Joensuun Kiekko-Poikien päävalmentajaksi ensi syksynä kaudelle 2021-2022. Sopimus on 1+1-vuotinen.

 

Martikainen pelasi pelaajaurallaan Jokereissa ja Lukossa sekä Sveitsissä SC Rapperswilissä ja Zurich Lionsissa. Maajoukkuetasolla hänen palkintokaapistaan löytyy MM-hopeaa vuodelta 1999.

 

Valmentajana hän on valmentanut Kiekko-Vantaan, Jokereiden, SaiPan sekä sveitsiläisen Gotteronin juniorijoukkueita. Aikuisten puolella Martikaisen meriitteihin kuuluu HC Fribourg-Gotteronin, sekä viimeiset kaksi kautta SaiPan apuvalmentajan rooli. Vielä alkukaudesta hän toimi SaiPassa apuvalmentajana Tero Lehterän rinnalla.

 

- Karin ja meidän ajatukset sekä arvomaailma kohtasivat heti. Etsimme valmentajaa, joka pystyy auttamaan pelaajia ja koko organisaatiota nousemaan uudelle tasolle. Haluamme panostaa pelaajakehitykseen ja tavoitteena oli löytää valmentaja, jonka vahvuudet sopivat tähän. Saimme nyt parhaan vaihtoehdon päävalmentajaksi, Manageri Jaakko Lipponen kommentoi.

 

- Erittäin mielenkiintoinen ja kiinnostava projekti on nyt alkamassa. Joensuussa jo viime keväänä sytytetty hyvä kiekkobuumi, niin nyt lähdetään lisäämään sitä. Neuvottelut menivät seurajohdon kanssa erittäin hyvin, yhteinen sävel asioista löytyi helposti. Odotan innolla tulevaa yhteistyötä seurajohdon, pelaajien ja koko joensuulaisen kiekkoyhteisön kanssa, Martikainen kertoo.

 

- Vaatimustaso tulee olemaan kova ja ammattimainen heti alusta asti, hän toteaa.

 

Tervetuloa Joensuuhun, Kari!

 

Lisätiedot:

Jaakko Lipponen

[email protected]

+358443211073