IntersportJoensuuPunamustaCCMKarjalainenPKOPKSRöschLaakkonenKoff

Kiekko-Poikien valmennustiimi kasassa kaudelle 2021-2022

Koff

Tulevaan Mestis kauteen valmistuva Joensuun Kiekko-Pojat on saanut valmennustiimin kasaan. Aiemmin julkistetun päävalmentaja Kari Martikaisen tiimissä apuvalmentajana toimii Simo Karjalainen ja maalivahtivalmentajana Arto Pyykkö.

Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen on mielissään siitä, millainen valmennustiimi nyt on kasassa Kiekko-Pojissa.

 

" Todella hieno juttu, että Karin valmennusryhmään saatiin laadukkaat valmentajat.  Loppukaudella apuvalmentajaksi mukaan hypännyt Simo Karjalainen antoi vahvat näytöt omasta ammattimaisuudesta kevään aikana, joten hänen valinta tiimiin oli helppoa. Lisäksi Pyykön Arto on tehnyt todella hyvää ja laadukasta työtä jo usean vuoden ajan seurassa maalivahtien kanssa, toteaa manageri Jaakko Lipponen."

 

" Usko ja luotto on erittäin vahva nyt julkaistuun valmennukseen, että tällä saadaan erittäin hyvää tulosta ja laadukasta tekemistä aikaan tulevalla kaudella, päättää Lipponen."

 

Myös päävalmentaja Kari Martikainen on tyytyväinen hänen johtamaansa ryhmään.

 

" Olemme keskustelleet paljon keskenämme ja puhuneet siitä, mitkä ovat arvomme, kuinka me haluamme pelata ja harjoitella tulevalla kaudella. Hyvin olemme löytäneet yhteisen linjan ja homma näyttää todella hyvältä, sanoo Martikainen."

 

" Viime viikolla suunnittelimme Simon kanssa pelaajille harjoitusohjelmat kesäksi ja nyt alkaa pelaajilla kova työnteko tulevaa kautta varten, päättää Martikainen."

 

Ensimmäiset pelaajasopimukset Kiekko-Pojat julkaisee perjantaina.