Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Otteluraportti: Kiekko-Pojat – K-Vantaa 4-2

10.04.2021

Kiekko-Pojat jatkoon - välierissä vastassa Hermes!

Lauantain otteluun niin Kiekko-Pojat kuin K-Vantaakin lähtivät selkä seinää vasten. Tänä keväänä
pudotuspeleissä pääsee jatkoon poikkeuksellisesti kahdella voitolla, ja sarja oli ennen illan
kamppailua kutkuttavasti tasan 1-1.

Ottelu lähti käyntiin todella tasaisesti molempien joukkueiden saadessa aikaa hyökkäysalueillaan.
Todella ison onnenkantamoisen johdosta Samuel Salonen vei kotijoukkueen johtoon jo viiden
minuutin pelin jälkeen, Valtteri Lipiäisen ja Niki Blombergin syötöstä. Erän jälkimmäisellä puoliskolla
ensin ajassa 14:40 Lauri Heino vei isännät jo 2-0-johtoon Teemu Siirosen ja Ville Räsäsen syötöstä, ja
vajaat 40 sekuntia myöhemmin vieraiden Eemeli Jeskanen ohitti ensimmäistä kertaa huippuerän
maalilla pelanneen Leevi Nikkisen. Ennen erätaukoa, ajassa 18:44 Oskari Seppälä vei vielä isännät
3-1-johtoon Lipiäisen ja Santeri Koposen syötöstä.

Toisen erän puolivälin tienoilla Jonne Brygger sai siniviivan tuntumassa Oula Uskilta paikan, jota ei
jättänyt käyttämättä vaan teki kevään pudotuspelien ensimmäisen osumansa. Pian Kiekko-Poikien
kahden miehen alivoiman selvittämisen jälkeen vieraiden Jeskanen tarjoili Konsta Hirvoselle
avopaikan, ja K-Vantaa nousi kahden maalin päähän.

Päätöserään lähdettiin tasavajaalla, kun molemmilta joukkueilta istui yksi mies jäähyllä. Mitään
konkreettista ei yksittäisiä tilanteita lukuunottamatta kuitenkaan syntynyt. Näin ollen K-Vantaa
kesälomalle, ja Kiekko-Pojat jatkavat mestaruuden tavoittelua!

Välierät Kokkolan Hermestä vastaan alkavat tiistaina. Ottelu alkaa klo 18:30 PKS Areenalla, ja sitä voi
seurata suorana Ruudusta sillä paikan päälle ei tällä hetkellä voi katsomaan saapua. Välierien voittaja
etenee kahdella voitolla Mestiksen kevään 2021 finaaleihin.

Kiekko-Pojat - K-Vantaa 4-2 (3-1, 1-1, 0-0)

5:05 1-0 Samuel Salonen (Valtteri Lipiäinen, Niki Blomberg)

14:40 2-0 Lauri Heino (Teemu Siironen, Ville Räsänen)

15:19 2-1 Eemeli Jeskanen (Jaako Manninen, Oliver Kiljunen)

18:44 3-1 Oskari Seppälä (Santeri Koponen, Valtteri Lipiäinen)

29:46 4-1 Jonne Brygger (Oula Uski)

35:59 4-2 Konsta Hirvonen (Eemeli Jeskanen)