Otteluraportti: Kiekko-Pojat – KeuPa HT 8-5

18.03.2021

Kapanen debytoi Kiekko-Pojissa tehoilla 1+1 - voitto KeuPa:sta!.

Nuori lupaus, numero 9 selässään kantava Oliver Kapanen debytoi Kiekko-Poikien nutussa torstaina
KeuPa HT:ta vastaan. Kapanen sai tylyn vastaanoton sarjaan, kun keuruulaispoppoo iski
ensilyönnistä asti vahvaa hyökkäystä kohti kotijoukkueen päätyä. Jo ajassa 2:52 nähtiin ensimmäinen
maali, kun Tommi Niskanen vei kauden 10. maalillaan vieraat johtoon. Muutamaa minuuttia
myöhemmin vastustajien täysnimikaima Samuel Salonen lisäsi johdoksi 0-2 - kieltämättä komealla
maalillaan. Vielä ennen erän puoliväliä keuruulaiset olivat lisätä johtoaan, mutta pitkän
videotarkistuksen jälkeen maali hylättiin maalivahdin häirintänä. Samaan aikaan kuitenkin kotijoukkue
vaihtoi maalivahtia, ja Eetu Randelinin tilalle luisteli Leevi Nikkinen.

Debytantti Kapanen esitti, miksi hän on takonut alkukauden ajan kovaa tulosta nuorten SM-liigassa.
Hän oli lähellä iskeä avausosumansa, mutta vastustajien maalivahti Samuli Tervo sai juuri
pelivarusteensa kiekon eteen. Ajassa 15:29 se kotijoukkueen Samuel Salonen kavensi tilanteeksi 1-2,
Oula Uskin loistoalustuksesta.

Toiseen erään kotijoukkue lähti selvästi piristyneenä. Benjamin Laurinkarin valmentama poppoo
tasoitti ottelun ajassa 6:13, kun Lauri Heino viimeisteli kauden seitsemännen maalinsa Teemu
Siirosen ja Jussi Tammelan syötöstä. Vajaa pari minuuttia myöhemmin Uski vei Kiekko-Pojat ensi
kertaa johtoon Salosen sekä Oskari Seppälän toimiessa syöttäjinä. Keuruulaiset tulivat kuitenkin
uudestaan tasoihin kahta minuuttia myöhemmin Jani Siekkisen osumalla. Vielä ennen erän loppua
Kiekko-Pojat nousivat uudestaan johtoon kippari Lehikoisen kauden viidennellä kaapilla.

Illan debytantin Kapasen ilta sai kruununsa kolmannessa erässä, vain 26 sekunnin pelin jälkeen.
Lehikoisen maaliin hän sai jo syöttöpisteen, ja nyt kasassa olivat jo tehot 1+1. Tästä kotijoukkue sai
virtaa, ja maalin makuun pääsivät vielä uudestaan Lehikoinen ja Smedberg. Vierailijoilta osuivat vielä
Oula Kuure sekä Jani Kluuskeri. Loppujen lopuksi voitto Joensuuhun maalein 8-5!

Huomenna perjantaina pelaamme Imatralla Ketterää vastaan klo 18:30 alkaen. Ottelun näkee
ainoastaan Ruudun kautta, sillä toistaiseksi runkosarjan ottelut pelataan suljetuin ovin.

Kiekko-Pojat - KeuPa HT 8-5 (1-2, 3-1, 4-2)

2:52 0-1 Tommi Niskanen (Joonas Larinmaa, Atro Leppänen)

8:03 0-2 Samuel Salonen (Aleksi Ek, Tommi Niskanen)

15:29 1-2 Samuel Salonen (Oula Uski) AV

26:13 2-2 Lauri Heino (Teemu Siironen, Jussi Tammela)

27:57 3-2 Oula Uski (Samuel Salonen, Oskari Seppälä)

29:52 3-3 Jani Siekkinen (Samuel Salonen, Olli Aitola)

37:27 4-3 Esa Lehikoinen (Samuel Salonen, Oliver Kapanen)

40:26 5-3 Oliver Kapanen (Samuel Salonen, Esa Lehikoinen)