Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Kane saapuu Kiekko-Poikiin

10.06.2024

Joensuun Kiekko-Pojat on solminut erittäin kovan sopimuksen tulevaksi kaudeksi, kun amerikkalainen keskushyökkääjä Noah Kane saapuu Joensuuhun.

24-vuotias Kane on pelannut neljä edellistä kautta Yhdysvaltojen kovaa yliopistosarja NCAA:ta Long Island Universumin joukkueessa. 

Taitava Kane pelasi NCAA:ssa neljän kauden aikana yhteensä 112 ottelua tehoin 25+42=67. Parhaan kautensa pisteiden valossa hyökkääjä pelasi viime kaudella, kun hän teki 33 ottelussa tehopisteet 8+22=30. Kanelta löytyy myös kokemusta viime kaudelta ECHL:stä, jossa hän pelasi Cincinnati Cyclones joukkuueessa loppukauden ajan.

Eteenpäin urallaan haluava Kane on kokonaisvaltainen pelaaja, joka pystyy auttamaan Kiekko-Poikia kaikissa pelitilanteissa. Hyökkäyspään potentiaalin lisäksi Kane on joukkuepelaaja.

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Kasper Vuorinen ovat erittäin tyytyväisiä uudesta vahvistuksesta.

-Saamme Noahista kovan vahvistuksen meille, joka tulee varmasti tekemään tulosta kaukalossa. Saimme hänestä todella loistavat suositukset pelaajana ja ihmisenä, kertoo Lipponen

-Positiivisten esimerkkien innoittamana Mestis sarjana kiinnostaa yhä useampaa urheilullista haastetta ja mahdollisuutta etsivää ulkomailta saapuvaa pelaajaa. Tällaisen rekrytoinnin onnistumisen edellytyksenä on, että organisaatiosta löytyy hyvien kontaktien lisäksi kokemusta ja kykyä toimia erilaisista kulttuureista saapuvien pelaajien kanssa.
Noahista joukkue saa  kokonaisvaltaisen pelaajan, jolla on kovat tavoitteet ja halu tulla juuri Joensuuhun ottamaan askelia oikeaan suuntaan urallaan, kertoo Vuorinen.

Noah Kane saapuu innoissaan Joensuuhun.

-Olen todella innoissani mahdollisuudesta päästä pelamaan Joensuussa. En ole kuullut muuta, kuin hienoja asioita kaupungista, faneista ja organisaatiosta. Ei ole parempaa paikkaa aloittaa uraani Euroopassa. En malta odottaa pääsyä Joensuuhun, toteaa Kane.

Mestis