Joensuun Kiekko-Pojat | Edustus

Martin Böhm Kiekko-Poikiin!

12.09.2023

Joensuun Kiekko-Pojat ovat tehneet pelaajasopimuksen Tšekki -puolustaja Martin Böhmin kanssa. Böhm tulee aiemmin julkaistun Ukrainalaispuolustajan Yevgeni Ratushnyi paikalle.

20-vuotias puolustajalupaus saapuu Joensuuhun Sparta Prahan organisaatiosta. Viime kaudella Böhm pelasi Sparta Prahan U20-joukkueessa 44 ottelua ja teki pelatuissa otteluissa tehot 4+29=36. Sparta Prahan edustusjoukkueessa hänelle kertyi otteluita yhteensä kuusi, kun puolustaja pääsi Sparta Prahan kokoonpanoon CHL:ssä, Extraliigassa ja Spengler Cupissa. Tsekin nuorten maajoukkue pelejä hänelle kertyi kolme (3) ottelua viime kaudella, jossa puolustaja teki yhden syöttöpisteen.

Seuran manageri Jaakko Lipponen ja päävalmentaja Simo Karjalainen kommentoivat tuoretta sopimusta seuraavanlaisesti:

- Meidän oli pakko reagoida viime viikonlopulla tilanteeseen, kun ei ollut mitään varmuutta Ukrainan sodan vuoksi siitä milloin Ratushnyi olisi päässyt maasta pois. Siellä on tilanne ja Ukrainan lait muuttuneet kokoajan hankalammaksi ja me emme enää voineet odottaa, kertoo Lipponen.

- Martin liikkuu hyvin, mikä mahdollistaa aktiivisen pelaamisen. Lisäksi hän on hyvä joukkuepelaaja, mikä meille iso arvo, kertoo päävalmentaja Karjalainen.

Martin Böhm saapui kaupunkiin eilen ja pelaa jo huomenna viimeisessä harjoitusottelussa Kiekko-Poikien kokoonpanossa.

Mestis